پیشرفت امروز ایران نتیجه تلاش دانش ‌آموزان دیروز است

رئیس شورای شهر تهران گفت: ملت ایران با اتحاد، انسجام و ایستادگی در برابر دشمنان اجازه ندادند کشور دچار آسیب شود؛ مردمی که در میادین شهر، در مرزها و آب‌های خلیج فارس با غیرت و شجاعت ایستاده‌اند. آغاز این مسیر از مدارس بوده و پیشرفت کشور نتیجه علم و دانش است.

چمران

به گزارش همشهری آنلاین – مهدی چمران، رئیس شورا در بازدید از دبیرستان البرز به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید، با گرامیداشت یاد و نام شهدای بزرگ، فرماندهان، دانشمندان شهید و دانش‌آموزان شهید مدرسه شجره طیبه میناب که در جریان جنگ تحمیلی سوم به دست آمریکا و اسرائیل به شهادت رسیدند، آغاز سال تحصیلی و هفته دفاع مقدس را به دانش ‌آموزان تبریک گفت.
وی با اشاره به حمله رژیم بعث عراق در ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ به خاک ایران، اظهار کرد: ملت ایران هشت سال در برابر دشمن ایستادگی کرد و با وجود تقدیم شهدای فراوان و جانبازانی که هنوز در میان ما هستند، اجازه نداد حتی یک وجب از خاک میهن در اختیار دشمن باقی بماند.
چمران افزود: در آن دوران همه اقشار جامعه از جمله زنان، مردان، دانش ‌آموزان، دانشجویان، کارگران، معلمان و کارکنان، در کنار نیروهای مسلح داوطلبانه به جبهه‌ها شتافتند و مقاومت ملت ایران به پیروزی انجامید.
رئیس شورا با اشاره به مقاومت مردم در جنگ‌های ۱۲ روزه و ۴۰ روزه اخیر نیز گفت: ملت ایران با اتحاد، انسجام و ایستادگی در برابر دشمنان اجازه ندادند کشور دچار آسیب شود؛ مردمی که در میادین شهر، در مرزها و آب‌های خلیج فارس با غیرت و شجاعت ایستاده‌اند. آغاز این مسیر از مدارس بوده و پیشرفت کشور نتیجه علم و دانش است.
چمران با یادآوری اینکه در ابتدای جنگ حتی سلاح کافی برای دفاع وجود نداشت، افزود: امروز ایران به فناوری‌هایی دست یافته که موشک‌های آن قابل رهگیری نیست و حتی آمریکا از پهپادهای ایرانی الگو برداری می‌کند.
وی با اشاره به سخن امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه «آنکه علم داشته باشد بر همه جا سلطه می‌یابد»، خطاب به دانش‌آموزان گفت: باید با قدرت در مسیر علم و دانش حرکت کنید و افتخار کشور در برابر دشمن باشید.
رئیس شورا در پایان با اشاره به شهادت دانشمندان برجسته کشور به دست آمریکا، تاکید کرد: ایران دانشمندان دیگری دارد که آینده ‌ساز این سرزمین خواهند بود و ان‌شاءالله به ‌زودی پیروزی ملت ایران بر آمریکا و اسرائیل جشن گرفته خواهد شد.

کد خبر 1071320

  • شخصی‌سازی کارت بلیت مترو از فردا

  • راه انداری خط ویژه موتورسیکلت در پایتخت

  • نصب دوربین های میانگین سرعت در بزرگراه‌های تهران

  • افزایش اتوبوس‌های جدید پایتخت به ۲۷۰۰ دستگاه تا پایان سال

  • ساخت ۸۰ مجموعه ورزشی و تجهیز ۵۰۰ پایگاه ورزشی در مدارس

  • ترافیک صبحگاهی اول مهر در پایتخت رصد و پایش شد

  • افزایش ۲۰ درصدی تردد در روز اول مهر/ حمل‌ونقل ترکیبی به مدیریت ترافیک مهر کمک کرد

  • محسن نامجو: به کنسرت من بیایید با اردنگی پرت‌تان می‌کنم بیرون | هیچ براندازی حق ندارد وارد سالن شود | اینجا بهشت است همه برگردید

  • چراغ سبز ترامپ در راهروهای سازمان ملل | آیا پزشکیان و ترامپ روبه‌رو می‌شوند؟

  • انتشار برای نخستین بار ؛ دستخط آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای خطاب به سید مجید موسوی | توصیه‌های مهم رهبر انقلاب به فرمانده هوافضای سپاه

  • هشدار مکرون به آمریکا: ایران را بمباران نکنید

  • وقوع انفجارهای شدید در پایتخت عربستان

  • فیلم | جمله طلایی خلبان جوان در آخرین مأموریت: این پرواز تقدیم پدر و مادرم

  • تصاویر تلخ از اشک های مادر شهید ماکان نصیری در اول مهر | ویدئو

  • چراغ سبز ترامپ در راهروهای سازمان ملل | آیا پزشکیان و ترامپ روبه‌رو می‌شوند؟

  • «ملیجک» ناصرالدین‌شاه ۳۵ سال بعد از مرگ شاه قاجار + عکس

  • محسن نامجو: به کنسرت من بیایید با اردنگی پرت‌تان می‌کنم بیرون | هیچ براندازی حق ندارد وارد سالن شود | اینجا بهشت است همه برگردید

  • پرسپولیس پشیمان شد؛ بازیکن‌مان را نیم‌فصل برگردانید خودمان مشتری هستیم

  • هشدار مکرون به آمریکا: ایران را بمباران نکنید

  • وقوع انفجارهای شدید در پایتخت عربستان

  • تهدید مدافع استقلال توسط کنعانی؛ نمی‌گذارم پایت را در تیم ملی بگذاری | پاسخ فوری قلعه‌نویی + عکس

  • تصاویری از عراقچی، زلنسکی و ترامپ و ملانیا! گردهمایی سران جهان در مجمع عمومی سازمان ملل | تصاویر

  • مادر بهاره رهنما: من انحنای ستون فقرات دارم و فقط یک دلیل برای بازی در سریال مهران مدیری داشتم

  • مثل یک رئیس جمهور التماس کن! ؛ التماس ویژه به نتانیاهو! + فیلم

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha