موشکباران تهران از نگاه روزنامه ایتالیایی

در روزهای جنگ تحمیلی با رژیم بعث عراق و موشکباران مناطق مسکونی پایتخت، خبرنگاران شماری از رسانه‌های خارجی با حضور در تهران، بخشی از وقایع تلخ آن روزها را روایت و ثبت کردند. بیشتر رسانه‌های خارجی، از همان ابتدای شروع جنگ تحمیلی، این موضوع را پوشش خبری دادند.

جنگ تحمیلی

همشهری آنلاین – حسن حسن‌زاده: این رسانه‌ها در گزارش‌های خود، اهداف اصلی حمله عراق به ایران را تجزیه ایران، اشغال دائمی خوزستان، طمع به منافع نفتی ایران، تسلط بر شط‌العرب و دستیابی به خلیج ‌فارس عنوان کردند.

بسیاری از خبرنگاران آن رسانه‌ها، مقاومت و حال و هوای مردم ایران به‌ویژه پایتخت‌نشینان در مقابل موشکباران و حملات هوایی رژیم بعثی صدام را عجیب توصیف کردند و در آن سال‌ها با انعکاس وضعیت تهران از جنگ و موشکباران غافل نماندند.

روزنامه ایتالیایی کوریره دلا سرا آن روزها نوشت: «در ساعت ١٠:٣٠ صبح ٤ فروردین‌ماه یک فروند موشک به خیابان دولت، چهارراه قنات روبه‌روی تپه اصابت کرده ا ست. حداقل ٣ میلیون تن از اهالی پایتخت ایران برای گذراندن ایام سال نو و فرار از موشک‌های عراقی از تهران خارج شده‌اند. مغازه‌ها تعطیل هستند و از ٢٣ اسفندماه انتشار جراید متوقف شده است.

خطوط تلفن و تلکس بین‌المللی قطع شده و درمقابل درب‌های خروجی وزارتخانه‌ها با کیسه‌های شن پناهگاه ساخته شده است. اتباع خارجی به‌سرعت از کشور خارج می‌شوند. سفارتخانه‌ها دفاتر خود را تعطیل کرده و به مناطق شمالی منتقل شده‌اند.

منطقه مرکزی شهر بیشتر از سایر نقاط آسیب‌دیده و نکته جالب توجه اینکه یک موشک عراقی ساخت شوروی در نزدیکی سفارت مسکو منفجر شده است. وحشت جدید تهران، آن است که عراقی‌ها کلاهک انفجاری موشک را با مواد شیمیایی تعویض کنند.»

کد خبر 1040060

  • موشکباران تهران از نگاه روزنامه ایتالیایی

  • فوری؛ آمریکا متن اصلاح‌شده‌ای برای توافق به ایران ارسال کرد | این متن نهایی است؟ ؛ خبر مهم نیویورک تایمز

  • آخرین خبر سخنگوی دولت درباره افزایش اعتبار کالابرگ

  • شوک تصویری از کره شمالی؛ برج‌های رنگی و هتل‌های غول‌پیکر | ببینید

  • عاشق شدن چریک‌های انقلابی در دلِ تعقیب و گریزها

  • اقدام تحسین‌برانگیز دیگر از علی دایی

  • نمی‌توانیم ایران را متوقف کنیم؛ موشک‌هایشان ویرانگر هستند! + اینفوگرافیک

  • کلاهبرداری پزشکان از بیماران با سرم و آمپول تقویتی

  • ضرورت تعلیق مذاکرات با آمریکا تا اطلاع ثانوی | دیوانه‌ای به اسم بن‌گویر و دیوانه‌تر از اویی!

  • آخرین ویدیو از خلبانِ شهیدِ جنگ تحمیلی سوم قبل از شروع ماموریت + فیلم

  • بهترین تیم دنیا مشتری فوق ستاره ایرانی شد

  • یک دکان بزازی در تهرانِ دوره قاجار + عکس

  • حمله بعدی ایران برق‌آسا و غیرقابل‌توقف است | از این سلاح ایران هیچ راه فراری نیست!

  • عراقچی: تبادل پیام‌ها در جریان است | هر آنچه گفته می‌شود گمانه‌زنی است

  • شوخی علیرضا دبیر با تیشرت پوشیدن پزشکیان | حالا دیگر کسی از ما ایراد نمی‌گیرد | اینترنشنالی‌ها با ۲۰ دلار به هر سمتی پشتک می زنند | من کارگر کشتی هستم

  • شمال شهر تهران در سال ۱۳۱۶ را ببینید؛ عکس رنگی‌شده

  • خواص جگر مرغ؛ این خوراک را بخوریم یا نه؟

  • اتفاق مهم در روند صدور ویزا برای تیم ملی فوتبال ایران

  • تهران چگونه در جنگ ایستاد؟

  • اعتراف تایمز اسرائیل، الجزیره و تلگراف به دلایل عقب‌نشینی آمریکا

  • یادواره تولیدات رسانه ای جنگ رمضان برگزار می شود

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha