عوارض خودروهای سواری از آزادراه تهران-شمال در روزهای تعطیل چقدر است؟

عوارض عبور خودروهای سواری از آزادراه تهران-شمال (رفت و برگشت) ۷۲۰ هزار تومان در روزهای تعطیل است.

آزاد راه تهران شمال

به گزارش همشهری آنلاین، از زمانی که ساخت آزادراه تهران-شمال به بنیاد مستضعفان واگذار شد تا امروز دو قطعه یک و ۴ و بخشی از قطعه ۲ از جمله تونل البرز شرقی به بهره‌برداری رسیده و زیربار ترافیک رفته است.

قرار است قطعه (منطقه) ۳ این آزادراه نیز طی ۵ سال ساخته شود. اوایل شهریور ماه امسال حسین دهقان رئیس بنیاد مستضعفان در حاشیه بازدید از آزادراه تهران-شمال گفته بود: قطعه سوم سخت‌ترین بخش این آزادراه است و به دلیل دشواری دسترسی برای تجهیز کارگاه، انتقال مصالح، عملیات حفاری و اجرای فعالیت‌های فنی در تونل‌ها، پیچیدگی‌های زیادی دارد.این قطعه علاوه بر پیچیدگی‌های فنی و اجرایی، از نظر مالی نیز هزینه‌بر است و هزینه اجرای هر کیلومتر آن به‌مراتب بیشتر از سایر قطعات آزادراه خواهد بود.

وی با یادآوری این‌که در ابتدا اجرای ۸ کیلومتر از این قطعه در دستور کار قرار داشت، گفت: با تغییراتی که در مسیر ایجاد شده، مقرر شده است حدود ۱۶ کیلومتر از قطعه سوم اجرا شود تا مسیر تا ولی‌آباد بازگشایی و به جاده چالوس متصل شود.

رئیس بنیاد مستضعفان ادامه داد: اجرای این بخش نیازمند تجهیزات فنی و فناوری‌های خاص است و در حال پیگیری برای تأمین این تجهیزات هستیم. برآورد اولیه‌ای که چند سال قبل انجام شده بود، هزینه اجرای قطعه سوم را حدود ۲ میلیارد دلار اعلام می‌کرد. اگر بتوانیم ماشین‌آلات حفاری جدید و فناوری‌های روز را وارد پروژه کنیم، می‌توان زمان اجرای عملیات را کاهش داد و در نتیجه هزینه‌های پروژه نیز پایین‌تر خواهد آمد.

در زمان حاضر هزینه تردد از قطعات ساخته شده آزادراه تهران-شمال در روزهای عادی و تعطیل ارقام متفاوتی است. به‌عنوان مثال برای یک خودرو سواری که در روز تعطیل به صورت رفت و برگشت از آزادراه عبور کند، عوارض ۷۲۰ هزار تومان است.

به عبارت دیگر عوارض عبور از قطعه یک در روز تعطیل ۱۲۰ هزار تومان،‌ تونل البرز شرقی در روز تعطیل ۱۱۵ هزار تومان، قطعه ۲ در روز تعطیل ۹۰ هزار تومان و قطعه ۴ هم ۳۵ هزار تومان خواهد بود.

نرخ عوارض عبور (رفت و برگشت) برای اتوبوس از آزادراه تهران-شمال ۸۷۰ هزار تومان است. این نرخ برای وانت در مسیر رفت و برگشت بالغ بر ۸۵۴ هزار تومان است.

کد خبر 1069853 منبع: تسنیم

  • مسافران به شایعات توجه نکنند؛ آخرین وضعیت پروازها را فقط از این طریق پیگیری کنید

  • هشدار برای گرانفروشی بلیت پروازهای ترکیه و عمان | مجوز گرانفروشان تعلیق می شود

  • عوارض خودروهای سواری از آزادراه تهران-شمال در روزهای تعطیل چقدر است؟

  • یک ایران جانفدا… | روایتی تصویری از حضور پرشور اقشار مختلف مردم در رزمایش بزرگ جانفدایان

  • در جنگ علیه ایران گیر افتاده‌ایم | تنها «گزینه‌هایی بد» موجود است

  • فراخوان اشکان خطیبی برای گرفتن پول مفت عربده کشی

  • هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی در راه کشور همسایه

  • این سعودی است که به کعبه حمله می‌کند

  • مدیرانی که پول زور می‌گیرند، اخراج می‌شوند؟

  • این مدل خودرو ۷۵۰ میلیون گران شد؛ پیش بینی قیمت خودرو در روزهای پایانی شهریور | جدول قیمت ها

  • فوری؛ موضع جدید ترامپ درباره اقدام نظامی گسترده علیه ایران | انصارالله مایل به توافق با آمریکا است

  • ترامپ برای پایان دادن به درگیری با ایران در نزدیک‌ترین زمان ممکن تلاش می‌کند

  • ساخت دستگاه خلال کن سیب زمینی با قوطی کنسرو + آموزش تصویری

  • پیغام یک لژیونر به پرسپولیس؛ بازیکن نخرید من برمی گردم

  • خسارات شدید حملات ایران به پایگاه آمریکایی + تصاویر | چند سازه به طور کامل منهدم شدند

  • راز کشف ۵ جسد در پونک چطور فاش شد؟ + عکس مقتولان

  • فوری | انفجار مهیب در پایتخت عربستان پس از حمله موشکی + فیلم

  • حرم شاهچراغ شیراز در دوران ناصرالدین‌شاه؛ ۱۴۰ سال قبل + عکس

  • پاسخ قالیباف به رئیس ستاد مشترک آمریکا: دوران شکار جنگنده‌های شما آغاز شده است | کابوس شما به واقعیت تبدیل شده است

  • رسمی | مهاجم استقلال به النصر پیوست

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha