صعود آرام بورس؛ افزایش ۶ هزار و ۸۳۰ واحدی شاخص کل

بورس تهران در معاملات امروز دوشنبه با روندی کم‌رمق اما صعودی همراه شد و شاخص کل با رشد بیش از ۶ هزار واحد، بار دیگر در محدوده ۷.۷ میلیون واحدی قرار گرفت.

بورس تهران

به گزارش همشهری آنلاین، شاخص کل بورس تهران در جریان معاملات امروز ۶ هزار و ۸۳۰ واحد افزایش یافت و به رقم ۷ میلیون و ۷۹۰ هزار واحد رسید. به این ترتیب، شاخص اصلی بازار همچنان توانست کانال ۷.۷ میلیون واحدی را حفظ کند.

  • بورس عقب نشست؛ افت ۲۴ هزار و ۷۸۹ واحدی شاخص کل

شاخص کل هم‌وزن نیز امروز ۲ هزار و ۶۸۹ واحد افزایش یافت و از مرز ۲ میلیون واحد عبور کرد؛ موضوعی که نشان می‌دهد رشد بازار تنها محدود به شرکت‌های بزرگ و شاخص‌ساز نبوده و در نمادهای کوچک‌تر نیز تحرک نسبی وجود داشته است.

تعداد معاملات بورس تهران امروز از یک میلیون فقره عبور کرد و ارزش معاملات خرد نیز به حدود ۳۶.۸ هزار میلیارد تومان رسید. این میزان دادوستد نشان‌دهنده تداوم سطح نسبتا بالای فعالیت معامله‌گران در بازار سهام است.

در معاملات امروز نمادهای فملی، فارس، تابان، فولاد، تاپیکو، شستا و وغدیر از جمله نمادهای اثرگذار بر شاخص کل بورس بودند. در فرابورس نیز روند معاملات همسو با بورس تهران بود و شاخص کل فرابورس با رشد ۱۲۶ واحدی به ۶۱ هزار و ۹۲۲ واحد رسید. تعداد معاملات فرابورس نیز امروز به ۶۳۱ هزار و ۴۲۶ فقره رسید و نمادهای مارون، آریا، کگهر، سامان، ومپنا، فجهان و هرمز بیشترین اثر را بر شاخص این بازار داشتند.

رشد محدود در سایه احتیاط معامله‌گران

روند معاملات امروز را می‌توان ادامه تلاش بازار برای تثبیت در سطوح بالای فعلی دانست. شاخص کل که در روزهای اخیر پس از یک موج صعودی قدرتمند وارد مرحله‌ای نوسانی شده، امروز توانست بخشی از فشار فروش روز گذشته را جبران کند؛ با این حال، رشد ۶ هزار واحدی شاخص در مقایسه با جهش‌های هفته گذشته نشان می‌دهد سرعت صعود بازار کاهش یافته است.

از سوی دیگر، عبور تعداد معاملات از یک میلیون فقره و ثبت ارزش ۳۶.۸ همتی معاملات خرد نشان می‌دهد نقدشوندگی و مشارکت معامله‌گران همچنان در سطح قابل توجهی قرار دارد. در عین حال، ماندگاری شاخص کل در کانال ۷.۷ میلیون واحدی می‌تواند این محدوده را به یکی از سطوح مهم بازار در کوتاه‌مدت تبدیل کند.

در مجموع، معاملات امروز را می‌توان بازاری مثبت اما کم‌شتاب توصیف کرد؛ بازاری که از یک سو همچنان از حمایت تقاضا برخوردار است و از سوی دیگر پس از رشدهای قابل توجه اخیر، با احتیاط بیشتری دنبال می‌شود.

کد خبر 1074225 منبع: ایسنا

  • صعود آرام بورس؛ افزایش ۶ هزار و ۸۳۰ واحدی شاخص کل

  • کوچک‌زاده: اگر از جهنم نمی‌ترسیدم خودم را جلوی بانک مرکزی آتش می‌زدم | چرا راننده رفسنجانی هر کاری می‌خواهد در این کشور می‌کند؟ + فیلم

  • اعلام رسمی دولت دو کشور؛ با تیم ملی فوتبال ایران بازی نکنید!

  • نتانیاهو در حال زمینه‌سازی برای آغاز جنگ است

  • گل‌محمدی- تیم ملی؛ جانشین قلعه‌نویی از عراق می‌آید؟ | شرط فسخ با دهوک مشخص شد

  • فوری؛ هشدار تند ایران به ترامپ، نتانیاهو، کشورهای منطقه و آژانس | سردار عبداللهی: هر جنگ جدیدی علیه ایران دامن همه را می‌گیرد

  • مدرک پرسپولیس تاج را نگران کرد؛ از آسانی به CAS شکایت نکنید | پای AFC به ماجرا باز شد؟

  • خیلی کشورها درگیر جنگند اما تیم ملی موفقی دارند | جنگ را بهانه‌ای برای عدم نتیجه‌گیری نکنید | چشمم آب نمی‌خورد در تیم ملی جوانگرایی شود

  • حمله نظامی به ناتو در کار نیست؛ خطر فوری در جنگ ترکیبی است

  • ادعای جدید: کمک خلبان می‌خواست هواپپما را به فرودگاه بن گوریون اسرائیل بکوبد

  • اگر این چراغ‌ها روشن شدند، خودرو را متوقف کنید؛ مهمترین علائم هشداردهنده در خودرو

  • ورود موج جدید بارشی به کشور | بارش‌های قابل‌توجه در ۳ استان | کاهش ۱۰ درجه‌ای دما در راه است

  • پایان حضور مهدی ترابی در تبریز؛ اولین خرید پرسپولیس در فصل آینده مشخص شد؟

  • مدرک پرسپولیس تاج را نگران کرد؛ از آسانی به CAS شکایت نکنید | پای AFC به ماجرا باز شد؟

  • فوری؛ هشدار تند ایران به ترامپ، نتانیاهو، کشورهای منطقه و آژانس | سردار عبداللهی: هر جنگ جدیدی علیه ایران دامن همه را می‌گیرد

  • آمریکایی‌ها به زن بازیگر ایرانی جایزه دادند

  • گل‌محمدی- تیم ملی؛ جانشین قلعه‌نویی از عراق می‌آید؟ | شرط فسخ با دهوک مشخص شد

  • طرز تهیه دمپختک با بلغور گندم و برنج؛ غذایی ساده برای ناهار و شام

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha