دعوت بسیج اساتید برای شرکت در بدرقه باشکوه پیکر مطهر «آقای شهید ایران»

دعوت بسیج اساتید برای شرکت در بدرقه باشکوه پیکر مطهر «آقای شهید ایران»

سازمان بسیج اساتید کشور در بیانیه ای از تمامی دانشگاهیان، استادان، پژوهشگران و دانشجویان برای شرکت در مراسم باشکوه بدرقه پیکر مطهر امام شهید دعوت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از سازمان بسیج اساتید کشور، سازمان بسیج اساتید کشور در بیانیه ای از تمامی دانشگاهیان، استادان، پژوهشگران و دانشجویان برای شرکت در مراسم باشکوه بدرقه پیکر مطهر امام شهید دعوت کرد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَی نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا (سوره احزاب، آیه ۲۳)

شهادت جانگداز حضرت آیت‌الله العظمی امام سید علی حسینی خامنه‌ای (رضوان‌الله‌تعالی‌علیه) در جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی، اگرچه داغی سنگین بر دل امت اسلامی نهاد، اما بزرگترین خطای محاسباتی دشمنان را نیز آشکار ساخت. آنان گمان می‌کردند با شهادت قائد بزرگ امت، جبهه مقاومت فرو خواهد پاشید؛ غافل از آنکه در مکتب عاشورا، شهادت سالار شهیدان، نه پایان راه، که آغازگر قیام‌های بزرگ‌تر در تاریخ و پیروزی خون بر شمشیر را رقم زده است. «آقای شهید ایران»، با سی‌وهفت سال رهبری حکیمانه، نظامی را که رهبر کبیر انقلاب بنیان نهاده بودند را تداوم بخشیدند. در این نظام مقدس «رهبری» نه فقط یک حکمران، بلکه یک گفتمان، مکتب و ساختار نهادینه است. از همین رو، شهادت معظم‌له، به جای خلأ و سردرگمی که در ذهن دشمن زبون ریشه دوانده بود، موجی از همبستگی و غیرت ملی را به حرکت درآورد و بعثتی که وعده داده شده بود را رقم زد که تمامی معادلات دشمنان را در هم ریخت.

بلافاصله پس از این حادثه تلخ و در اوج خباثت‌ها و فشارهای جنگی، مجلس خبرگان رهبری با حضور اکثریت قاطع اعضا، امام سید مجتبی حسینی خامنه‌ای(مدظله العالی) را به عنوان سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران برگزید. این انتخاب سریع و قاطع، پاسخی کوبنده به تهدیدات و توطئه‌های دشمنان برای ایجاد ناامنی و هرج و مرج در کشور بود. آنچه رخ داد، انتخاب هوشمندانه و تحکیم پایه های حکمرانی بود که بر اساس اصول و چارچوب‌های نظام اسلامی و قانون اساسی انجام شد و یکبار دیگر بلوغ سیاسی نظام و توانایی آن در عبور از حساس‌ترین برهه‌های تاریخی را به رخ کشید.

ملت بزرگ ایران خلف صالح رهبر شهید را بهترین و تنها گزینه جایگزینی معظم له می دانستند و در این راستا با ابراز خرسندی و استقبال از این انتخاب، بیعت ده ها میلیونی با امام عزیز را رقم زدند و این انتخاب با استقبال مسلمانان جهان نیز مواجه شد.

در آستانه برگزاری مراسم باشکوه بدرقه پیکر مطهر امام شهید و اعضای خانواده‌ محترمشان در ایام محرم الحرام ماه خون و قیام، سازمان بسیج اساتید کشور از تمامی دانشگاهیان، استادان، پژوهشگران و دانشجویان در ایران جان و سراسر جهان دعوت می‌نماید تا با حضوری پرشور و عاشورایی، بار دیگر وفاداری خود را به آرمان‌های انقلاب اسلامی و ایستادن در جبهه حقیقت و جهت درست تاریخ به اثبات برسانند. این حضور، فراتر از یک آیین مذهبی، یک پیام روشن به جهانیان است: ملت ایران با وجود فقدان رهبر بزرگ خود، نه تنها سست نشده، بلکه مصمم‌تر از همیشه در مسیر جهاد و مقاومت در برابر استکبار و صهیونیسم جهانی گام برمی‌دارد و با وحدت و انسجام خود، تمامی توطئه‌های دشمنان را نقش بر آب خواهد کرد.

در این برهه حساس، نخبگان و دانشگاهیان با رسالتی سنگین‌تر از همیشه روبر هستند:

نخست، حفظ انسجام و وحدت ملی؛ چرا که دشمنان در سال‌های اخیر به ویژه پس از شکست مفتضحانه در دو جنگ تحمیلی با بهره‌گیری از جنگ شناختی و رسانه‌ای، کوشیده‌اند شکاف‌های درونی را محقق کنند. در شرایط کنونی هرگونه اختلاف‌افکنی، برداشت ناصواب از تدابیر و رهنمودهای رهبر عزیز انقلاب امام خامنه‌ای(مدظله العالی)، تندروی و یا عقب ماندن از امام حاضر انقلاب اسلامی و ملت مبعوث شده، خدمتی به جبهه باطل است و دانشگاهیان به عنوان نخبگان جامعه، وظیفه دارند در خط مقدم مقابله با این توطئه پیچیده قرار گیرند و با تبیین دقیق واقعیت‌ها، از ترویج یأس و ناامیدی در جامعه جلوگیری نمایند.

دوم، هوشیاری در برابر جنگ اقتصادی؛ دشمن با ابزار تحریم همانطور که در محاصره دریایی دیدیم و فشار اقتصادی به دنبال ایجاد نارضایتی و کاهش تاب‌آوری ملی است. جامعه دانشگاهی با تکیه بر توان علمی و پژوهشی خود، باید راهکارهای عملی برای عبور از این بحران و تحقق «اقتصاد مقاومتی» ارائه دهد و با تولید دانش بومی، وابستگی به بیگانگان را به حداقل برساند.

سوم، هوشیاری راهبردی در موضوع مذاکرات؛ در شرایطی که نظام سلطه با تکیه بر جنگ شناختی، به دنبال تحمیل روایتِ ناتوانی و اجبار بر جمهوری اسلامی است، هرگونه گفت‌وگو باید از موضع عزت، حکمت و مصلحتِ نظام باشد. مذاکره‌کنندگان نیازمند پشتوانه علمی و تحلیل‌های عمیق نخبگان دانشگاهی هستند تا با درک صحیح از معادلات بین‌المللی، از میز مذاکره به عنوان عرصه‌ای برای خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن و دفاع از منافع ملی استفاده کنند و هوشیار باشند که هرگونه عقب‌نشینی از خطوط قرمز و اصول مد نظر مقام معظم رهبری عزیز، به معنای پذیرش سلطه و ذلت خواهد بود.

چهارم، مقابله با جنگ شناختی دشمن؛ امروز که دشمن در میدان نبرد شکست مفتضحانه ای خورده است، بیش از خاکریزهای فیزیکی، بر ذهن‌ها و باورهای جامعه متمرکز شده است. استادان و پژوهشگران با بهره‌گیری از روش‌های نوین ارتباطی، وظیفه دارند روایتِ حق را در فضای مجازی و رسانه‌های بین‌المللی به تصویر بکشند و دروغ‌پردازی‌های جبهه استکبار را با زبان علم و منطق، بی‌پاسخ نگذارند. جهاد تبیین، امروز یک تکلیف همگانی، به ویژه برای قشر دانشگاهی است.

دانشگاهیان، استادان و نخبگان دانشگاه‌های کشور، با درک عمق این لحظه‌ی تاریخی، بار دیگر با آرمان‌های امام راحل و آقای شهید ایران تجدید میثاق نموده و با رهبری معظم انقلاب حضرت امام سید مجتبی حسینی خامنه‌ای(مدظله‌العالی) تجدید بیعت می‌نمایند. خون سرخ رهبر شهید، عزم ملی را برای جهش در همه عرصه‌ها دوچندان ساخته است. دانشگاهیان تا تحقق جامعه اسلامی و ظهور منجی موعود(عجل الله)، بر عهد خود با شهدا و آرمان‌های والای اسلامی استوار خواهند ماند و با وحدت، بصیرت و هوشیاری، توطئه‌های پیچیده دشمن را در عرصه‌های شناختی، اقتصادی و سیاسی، نقش بر آب خواهند ساخت.

اللهم عجل لولیک الفرج

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

کد مطلب 6877329 زهرا سیفی

  • آمادگی دانشگاه تربیت مدرس برای میزبانی زائران مراسم وداع با رهبر شهید

  • آمادگی تهران برای مراسم وداع و تشییع رهبر شهید

  • آمادگی دانشگاهها برای وداع با رهبر شهید/از اسکان زائران تا خدمات سلامت

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • نشست نظامی سنتکام با مقامات ۱۱ کشور منطقه

  • نماز جمعه تهران به امامت آیت‌الله خاتمی اقامه می‌شود

  • جراره: نباید تردد خودروهای مناطق آزاد بستری برای شکل گیری مافیا شود

  • خونخواهی رهبر شهید؛ تضمین‌کننده حیات و هویت جامعه اسلامی

  • سرویس‌دهی حمل‌ونقل عمومی در مشهد ۵ روز رایگان است

  • مراسم وداع با شهید «زهرا حدادعادل» برگزار شد

  • خیران ۱۰۰ میلیارد برای بازسازی مراکز بهزیستی جنوب تهران اختصاص دادند

  • دخالت آمریکا در تنگه هرمز با واکنش قاطع نیروهای مسلح مواجه می‌شود

  • خلاقیت مدیران، گره‌گشای موانع مولدسازی است

  • ۳ قطار و ۵۰ اتوبوس از هرمزگان راهی تشییع قائد شهید می‌شوند

  • هوای اصفهان در وضعیت خطرناک است

  • شوک به بیرانوند بعد از بازگشت به ایران/ پایان اجباری حضور در تراکتور

  • مقام عراقی: خسارت ناشی از فساد، بیش از دو تریلیون دلار برآورد می شود

  • وضعیت بسیار خطرناک کیفیت هوا در کرمان؛ آماده‌باش کامل مراکز درمانی

  • بازگشت رویایی بلژیک و سقوط تلخ سنگال در جام جهانی

  • وضعیت جوی کشور در ۷۲ ساعت آینده؛ هشدار رگبارهای تابستانی در ۹ استان

  • آمریکا با تلفات به یک هشتم نهایی صعود کرد/ حریف بلژیک مشخص شد

  • نوسان والیبال با مربیان خارجی هم برطرف نشد/ذهن بازیکنان باید تقویت شود

  • آخرین وضعیت خدمات بانک ملی ایران؛ خدمات فعال افزایش یافت

  • یزد در محاصره گرد و غبار؛ دید افقی در بافق به ۱۰۰ متر رسید

  • روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۵

  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قیمت طلا آنلاین
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • خرید ادکلن
  • تور کربلا ایلیا گشت
  • رنگ پلی اورتان
  • استند تسلیت
  • بلیط هواپیما
  • پرشین هتل
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha