خسارات حمله ایران به پایگاه آمریکا ؛ انهدام هواپیماهای آمریکایی + تصاویر جدید

تصاویر ماهواره‌ای جدید منتشرشده از پایگاه هوایی «شاهزاده سلطان» در عربستان سعودی، ابعاد تازه‌ای از خسارت‌های واردشده به تأسیسات نظامی و هواگردهای آمریکایی مستقر در این پایگاه پس از جنگ با ایران را نشان می‌دهد.

آمریکا ایران

به گزارش همشهری آنلاین، تصاویر ماهواره‌ای جدید منتشرشده از پایگاه هوایی «شاهزاده سلطان» در عربستان سعودی، ابعاد تازه‌ای از خسارت‌های واردشده به تأسیسات نظامی و هواگردهای مستقر در این پایگاه پس از جنگ با ایران را نشان می‌دهد.

تصاویر ماهواره‌ای مربوط به ژوئن ۲۰۲۶ که به‌تازگی در نقشه‌های گوگل منتشر شده، آثار خسارت در بخش‌هایی از این پایگاه و تأسیسات مورد استفاده ارتش آمریکا را آشکار کرده است.

یکی از مهم‌ترین موارد قابل مشاهده در تصاویر جدید، آسیب شدید به یک فروند هواپیمای شناسایی و اطلاعاتی RE-3A متعلق به نیروی هوایی سلطنتی عربستان سعودی است. براساس این تصاویر، بخش تثبیت‌کننده افقی دم این هواپیما از بین رفته و آثاری از نشت سوخت نیز در اطراف آن مشاهده می‌شود.

این هواپیما در جریان همان حملات ایران در جنگ تحمیلی ۴۰ روزه (رمضان) آسیب دیده است؛ حملاتی که در جریان آن یک فروند هواپیمای هشدار زودهنگام E-3G و یک فروند هواپیمای سوخت‌رسان KC-135R نیروی هوایی آمریکا نیز در این پایگاه منهدم شدند.

آثار انهدام هواپیماهای آمریکایی همچنان باقی است

تصاویر ماهواره‌ای جدید همچنین نشان می‌دهد آثار سوختگی در محل استقرار هواپیماهای KC-135R و E-3G همچنان در محوطه پایگاه قابل مشاهده است.

براساس گزارش منتشرشده، این دو هواپیمای نیروی هوایی آمریکا در جریان حمله موشکی و پهپادی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جنگ تحمیلی ۴۰ روزه (رمضان) هدف قرار گرفته و منهدم شده بودند.
در تصاویر جدید، محل آسیب‌دیده و آثار ناشی از آتش‌سوزی در نقاطی که این دو هواگرد مستقر بودند، قابل مشاهده است.

خسارت به تأسیسات مورد استفاده نظامیان آمریکایی

بررسی تصاویر ماهواره‌ای همچنین از تخریب یا وارد آمدن خسارت شدید به چندین تأسیسات نظامی مورد استفاده نیروهای آمریکایی در پایگاه شاهزاده سلطان حکایت دارد.

ساختمان‌های محل استقرار نیروها، بخش‌هایی از اماکن اقامتی، پناهگاه‌های تجهیزات و یک آشیانه هواپیما که برای نگهداری هواپیماهای C-130 مورد استفاده قرار می‌گرفت، از جمله تأسیساتی هستند که براساس این تصاویر تخریب شده یا آسیب جدی دیده‌اند.

پایگاه هوایی شاهزاده سلطان یکی از مراکز مهم استقرار نیروها و تجهیزات هوایی آمریکا در عربستان سعودی به شمار می‌رود و تصاویر ماهواره‌ای جدید، امکان ارزیابی دقیق‌تری از میزان خسارت‌های واردشده به بخش‌های مختلف این پایگاه پس از حملات ایران را فراهم کرده است.

کد خبر 1073748

  • ایران ممکن است برای تصرف پایگاه‌های آمریکا وارد عملیات زمینی شود

  • پیام مهم سرلشکر وحیدی به سردار رادان

  • پیام جدید رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا (ص) منتشر شد

  • انفجار دومین نفتکش در تنگه هرمز

  • ضربه سنگین وزارت اطلاعات به ۴شبکه خرابکاری | تله شبکه‌های سازماندهی‌شده با نام‌های جذاب برای نوجوانان

  • اقدام تازه برای مقابله با موشک ها و پهپادهای ایرانی | جزئیاتی از قرارداد تسلیحاتی جدید پنتاگون

  • خسارات حمله ایران به پایگاه آمریکا ؛ انهدام هواپیماهای آمریکایی + تصاویر جدید

  • تیپ و استایل متفاوت هنرمندان در مراسم سالگرد درگذشت فرزند نسرین مقانلو

  • حکم حبس برای الناز شاکردوست صادر شد | اولین واکنش وکیل این بازیگر

  • تیم ملی شده مدرسه پیرمردها | سه‌ماه زمان خوبی برای تغییرات است | هر دمبیل بازی می کنیم و برنامه‌ای نداریم

  • حاج‌صفی: آقا جواد باعث افتخار من است | همین قلعه‌نویی دو سال دعوتم نکرد

  • قوه قضائیه: سیاوش جمشیدی اعدام شد + عکس

  • رزیتا غفاری، بازیگر نقش افتخارالملوک در «بامداد خمار» با استایلی متفاوت | تصاویر

  • پادگان‌های مشخص شده ارتش در تهران، از امروز آماده پذیرش «جان فدایان» خواهد بود

  • تیپ و استایل متفاوت هنرمندان در مراسم سالگرد درگذشت فرزند نسرین مقانلو

  • پادگان‌های مشخص شده ارتش در تهران، از امروز آماده پذیرش «جان فدایان» خواهد بود

  • زندگینامه: آرین سلیمی (زاده ۱۳۸۲)

  • تیم ملی شده مدرسه پیرمردها | سه‌ماه زمان خوبی برای تغییرات است | هر دمبیل بازی می کنیم و برنامه‌ای نداریم

  • انگلیس یاغی شده است! ؛ حمله بی سابقه نتانیاهو به لندن

  • گزارش رسانه قوه قضائیه از دلایل محکومیت الناز شاکردوست | محکومیت شاکردوست به دلیل همدلی با جان‌باختگان دی‌ماه نبود …

  • با این قلعه نویی ترسو موافق نیستم | دایی رفت تا طارمی و سردار بیایند، حالا شما هم باید بروید

  • دستگیری راننده مست در اتوبان قم با سرعت ۲۰۰ کیلومتر!

  • تصادف زنجیره‌ای در محور قم-کاشان ۱۶ کشته و مصدوم داشت

  • اولین صحبت‌های رتبه برتر کنکور تجربی | روزی ۱۲ ساعت درس می‌خواندم | قبل از شام کمی ورزش می‌کردم | می‌خواهم رشته پزشکی دانشگاه تهران را انتخاب کنم

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha