ثبت بیش از ۴ هزار تماس با خط مشاوره تلفنی آموزش و پرورش لرستان

ثبت بیش از ۴ هزار تماس با خط مشاوره تلفنی آموزش و پرورش لرستان

خرم‌آباد- مدیرکل آموزش و پرورش لرستان از ثبت بیش از چهار هزار تماس از سوی خانواده‌ها و دانش‌آموزان با خط مشاوره تلفنی آموزش و پرورش این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید عیسی سهرابی در حاشیه وبینار استانی برنامه «نماد» با اشاره به اینکه در ایام جنگ رمضان، خط مشاوره تلفنی ۱۵۷۰ با ثبت چهار هزار و شش تماس از سوی خانواده‌ها و دانش‌آموزان، نقشی پررنگ در ارائه خدمات مداخله‌ای و روانشناختی ایفا کرد، اظهار داشت: این خط با دو برابر شدن نیروهای پاسخگو و چهار برابر شدن شیفت کاری، به دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان در مواجهه با بحران جنگ یاری می رساند.

وی گفت: نکته قابل توجه این است که بیش از ۳۰ درصد این تماس‌ها از سوی والدین صورت گرفته که نشان‌دهنده اهمیت موضوع سلامت روان برای خانواده‌ها و همچنین امنیت خاطر آن‌ها از وجود چنین مرکزی است.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان، خدمات ارائه شده در جنگ رمضان را شامل مداخله و حمایت‌های روانشناختی دانست که توسط مشاوران مدارس، مراکز مشاوره و خانواده‌ها به صورت برخط ارائه شده است، گفت: همچنین، وبینارهایی با حضور مدرسان آموزش خانواده، مشاوران، مدرسان «نماد» و انجمن اولیا و مربیان برگزار شد.

سهرابی همچنین از آغاز مصاحبه‌های تشخیصی برای دانش‌آموزان مقطع ابتدایی خبر داد و بیان کرد: این مصاحبه‌ها توسط معلمان انجام می‌شود.

وی گفت: این روند از ۲۴ فروردین ماه آغاز شده و به مدت یک ماه ادامه خواهد داشت. هدف از این مصاحبه‌ها، شناسایی و بررسی وضعیت دانش‌آموزان در ابعاد مختلف است تا اقدامات حمایتی لازم صورت پذیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با تاکید بر اینکه مهم‌ترین اولویت آموزش و پرورش در سال جدید، امنیت روانی دانش‌آموزان است، افزود: همانطور که رویکردهای مختلف سال جدید را بازگو کردم، اولویت اصلی ما تامین امنیت روانی فرزندانمان است.

سهرابی،افزود: این اقدامات در راستای اجرای برنامه «نماد» (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) صورت می‌گیرد که بر پیشگیری و مداخله به موقع در مسائل مرتبط با سلامت روان و آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان تمرکز دارد. وبینار استانی برنامه نماد با حضور مدیران شهرستان‌ها و مناطق استان لرستان برگزار شد تا بر اجرای صحیح و موثر این برنامه تاکید گردد.

کد خبر 6809057

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • چرا عاصم منیر با لباس نظامی به ایران آمد؟

  • ثبت بیش از ۴ هزار تماس با خط مشاوره تلفنی آموزش و پرورش لرستان

  • بقائی: ‏سپاه نهادی برخاسته از متن مردم است

  • افتتاح طرح هادی روستای «خمینی‌شهر» در بشاگرد با اعتبار ۴۲ میلیارد ریال

  • ۵۳۸ فقره پرونده تعزیراتی برای واحدهای متخلف لرستان تشکیل شد

  • آبگیری سدهای گلستان به ۱۱۰ میلیون مترمکعب رسید

  • تغییر کاربری نانوایی‌ها در خرم‌آباد ممنوع است

  • خسارت وارد شده به شبکه برق طی ۴۰ روز جنگ به ۵۸.۵ همت رسید

  • بازگشت سامانه‌های بارشی به کشور؛ ۱۷ استان همچنان کم‌بارش هستند

  • چک الکترونیک؛ سنگر امن مبادلات مالی در روزهای پرتلاطم جنگ

  • افکار عمومی خواستار مصادره اموال وطن‌فروشان است

  • جزئیات جدید از طرح مدیریت تنگه هرمز؛ تصمیم نهایی با کدام نهاد است؟

  • اولین تصاویر از توقیف کشتی‌های کانتینربر متخلف در تنگه هرمز توسط سپاه

  • شهادت خبرنگار زن لبنانی محاصره شده توسط رژیم اسرائیل

  • رژه خودرویی دختران جان‌فدا در همدان

  • اعتراض ایران درباره سوء استفاده آمریکا از خاک و آسمان ۵ کشور

  • تروریست گروهک منافقین و نیروی اجاره ای موساد به دار مجازات آویخته شد

  • آغاز غربالگری بزرگ در پرسپولیس با یک تماس تلفنی بین دو نفر!

  • بحران در «نیروی دریایی» آمریکا/ وزیر آمریکایی سریعا کنار می‌رود

  • تجربیات یک مستندساز از جنگ؛ نیروهای امنیتی تاثیر مثبت رسانه را فهمیدند

  • روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی پنج‌شنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح پنج‌شنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی پنج‌شنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه دوم اردیبهشت ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی چهارشنبه دوم اردیبهشت ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه دوم اردیبهشت ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه دوم اردیبهشت ۱۴۰۵

  • خرید اقساطی طلا
  • مزایده خودرو
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha