بهترین تصمیم در مورد استقلال گرفته شد | همه باید حامی تیم ملی باشند

کارشناس فوتبال با بیان اینکه قلعه نویی شناختی کامل از عملکرد بازیکنان دارد گفت: در آستانه جام جهانی همه باید حامی تیم ملی و بازیکنانش باشند تا بتوانند نتایج مطلوبی کسب کنند.

تیم ملی

به گزارش همشهری آنلاین، سیروس دین محمدی به شرایط تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در جام جهانی اشاره کرد و گفت: اگرچه تیم ملی به خاطر شرایط جنگی کشور نتوانست آنطور که برنامه ریزی کرده بود بازی های تدارکاتی مناسب برگزار کند اما با شناخت خوبی که سرمربی تیم ملی از بازیکنان حاضر در اردو دارد می‌داند از بازیکنان در چه پست هایی استفاده کند. بطور حتم او به ترکیب اصلی هم رسیده و با شناختی که از نیوزیلند بدست آورده می‌داند از چه نفراتی برابر حریف استفاده کند.

هافبک سابق تیم ملی فوتبال ایران با اشاره به برگزاری دیدار با گامبیا نیز گفت: بازی با گامبیا به مراتب بهتر از بازی درون تیمی است. در دوره ما هم بازی درون تیمی و تحت فشار وجود داشت و طبیعی است که این بازی در اردو برگزار شود. گامبیا حریف ناشناخته ای بود اما توانست به کادر فنی تیم ملی کمک کند تا بازیکنان را محک بیشتری بزند و به انتخاب ترکیب نهایی نیز نزدیکتر شود.

دین محمدی در مورد حضور لژیونرها نیز گفت: بازیکنان شاغل در خارج از کشور از آمادگی بالایی برخوردارند و در این چند روز تا شروع جام جهانی باید به هماهنگی با سایر بازیکنان برسند. سرمربی تیم ملی فرصت خوبی برای هماهنگی آنها دارد و بازی با مالی بهترین زمان خواهد بود تا در آخرین دیدار تدارکاتی ملی پوشان محک نهایی را بخورند.

بازیکن سابق تیم فوتبال استقلال از انتخاب این تیم به عنوان نماینده ایران در فصل آینده لیگ نخبگان آسیا دفاع کرد و گفت: نمی‌دانم چه کسانی دنبال برگزاری تورنمنت ۶ جانبه و موارد اینچنینی بودند. این تدبیرها سودی برای فوتبال ایران نداشت و معرفی سه تیم اول تصمیم درستی بود.

دین محمدی خاطر نشان کرد: بازیکنان برای ادامه لیگ هیچ انگیزه ای ندارند و نگرانند که شاید آسیب ببینند و فصل آینده را از دست بدهند. برگزاری هر مسابقه ای هیچ توجیهی ندارد و مسئولان فوتبال کشور باید به فکر برنامه ریزی صحیح برای برگزاری منظم لیگ بیست وششم بعد از جام جهانی باشند.

کد خبر 1040650 منبع: مهر

  • شایعه بازگشت یک نام آشنا به نیمکت سرمربیگری استقلال

  • ۳ پیراهن برتر تیم‌های ملی در جام جهانی | رتبه لباس ایران از نگاه ESPN

  • حرکت زیبای مهاجم طرد شده پرسپولیس را ببینید

  • ۵ بازیکن سرشناس ایرانی در لیست خروج پرسپولیس

  • علی‌منصور محبوب دل‌های هواداران + عکس

  • آخرین وضعیت نیمکت استقلال: سهراب جای فرهاد یا برعکس؟

  • تاج: ایراد قلعه نویی این است که ایرانی است | بدون سپاهان بر اساس جدول عمل می کنیم

  • فوری؛ آمریکا متن اصلاح‌شده‌ای برای توافق به ایران ارسال کرد | این متن نهایی است؟ ؛ خبر مهم نیویورک تایمز

  • شوک تصویری از کره شمالی؛ برج‌های رنگی و هتل‌های غول‌پیکر | ببینید

  • آخرین خبر سخنگوی دولت درباره افزایش اعتبار کالابرگ

  • عاشق شدن چریک‌های انقلابی در دلِ تعقیب و گریزها

  • نمی‌توانیم ایران را متوقف کنیم؛ موشک‌هایشان ویرانگر هستند! + اینفوگرافیک

  • تصویری قدیمی از شهیدان سلامی، باقری، پاکپور و سید حسن نصرالله در کنار هم

  • اقدام تحسین‌برانگیز دیگر از علی دایی

  • ضرورت تعلیق مذاکرات با آمریکا تا اطلاع ثانوی | دیوانه‌ای به اسم بن‌گویر و دیوانه‌تر از اویی!

  • آخرین ویدیو از خلبانِ شهیدِ جنگ تحمیلی سوم قبل از شروع ماموریت + فیلم

  • بهترین تیم دنیا مشتری فوق ستاره ایرانی شد

  • یک دکان بزازی در تهرانِ دوره قاجار + عکس

  • عراقچی: تبادل پیام‌ها در جریان است | هر آنچه گفته می‌شود گمانه‌زنی است

  • شوخی علیرضا دبیر با تیشرت پوشیدن پزشکیان | حالا دیگر کسی از ما ایراد نمی‌گیرد | اینترنشنالی‌ها با ۲۰ دلار به هر سمتی پشتک می زنند | من کارگر کشتی هستم

  • حمله بعدی ایران برق‌آسا و غیرقابل‌توقف است | از این سلاح ایران هیچ راه فراری نیست!

  • شمال شهر تهران در سال ۱۳۱۶ را ببینید؛ عکس رنگی‌شده

  • خواص جگر مرغ؛ این خوراک را بخوریم یا نه؟

  • اتفاق مهم در روند صدور ویزا برای تیم ملی فوتبال ایران

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha