انوشیروانی: کردستان ظرفیت تبدیل شدن به قطب وزنه‌برداری کشور را دارد

انوشیروانی: کردستان ظرفیت تبدیل شدن به قطب وزنه‌برداری کشور را دارد

سنندج- رئیس فدراسیون وزنه‌برداری گفت: کردستان با برخورداری از استعدادهای فراوان و شرایط مناسب، توان تبدیل شدن به یکی از پایگاه‌های مهم وزنه‌برداری کشور را دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سجاد انوشیروانی عصر یکشنبه در مجمع انتخاباتی هیئت وزنه‌برداری کردستان، با اشاره به سابقه موفق ورزشکاران این استان در تیم‌های ملی اظهار کرد: کردستان همواره یکی از استان‌های دارای استعداد در وزنه‌برداری بوده و چهره‌های شاخصی را به ورزش کشور معرفی کرده است.

وی با بیان اینکه برخی مناطق کردستان قابلیت تبدیل شدن به قطب این رشته را دارند، افزود: همان‌گونه که بعضی شهرهای کشور در رشته‌های مختلف ورزشی شناخته شده‌اند، کردستان نیز می‌تواند جایگاه ویژه‌ای در وزنه‌برداری به دست آورد.

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری، رمز موفقیت دوباره این رشته در استان را همدلی میان پیشکسوتان، مربیان و ورزشکاران دانست و گفت: بازگشت به مسیر قهرمانی بدون انسجام و مشارکت همه فعالان این حوزه امکان‌پذیر نیست.

انوشیروانی همچنین بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی و مشارکت بخش خصوصی در ورزش تأکید کرد و ادامه داد: هیئت‌های ورزشی باید علاوه بر بهره‌گیری از حمایت‌های دولتی، در جذب سرمایه‌گذار و تعامل با حامیان مالی نیز فعال‌تر عمل کنند.

وی خطاب به رئیس جدید هیئت وزنه‌برداری کردستان خاطرنشان کرد: برنامه‌های ارائه‌شده باید به‌صورت مستمر ارزیابی شود و عملکرد هیئت در پایان هر سال بر اساس میزان تحقق اهداف مورد بررسی قرار گیرد.

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری با اشاره به اقدامات انجام شده برای تجهیز استان‌ها بیان کرد: فدراسیون روند توزیع تجهیزات تخصصی را در سراسر کشور دنبال می‌کند و کردستان نیز در مراحل مختلف از این امکانات بهره‌مند شده است.

انوشیروانی با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های استاندارد در کردستان افزود: شرایط اقلیمی مناسب استان می‌تواند زمینه برگزاری اردوها و فعالیت حرفه‌ای در وزنه‌برداری را فراهم کند، اما تحقق این هدف نیازمند ایجاد سالن تخصصی و امکانات مناسب است.

وی در پایان تأکید کرد: با برنامه‌ریزی اصولی و حفظ اتحاد در مجموعه ورزش استان، می‌توان دوباره زمینه ظهور قهرمانان ملی از کردستان را فراهم کرد.

کد مطلب 6839850

  • استفاده از تجربیات پیشکسوتان راه قهرمانی در وزنه برداری را فراهم می کند

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • هاجری: حمایت از تولید ملی باید در شهرداری شیراز با جدیت دنبال شود

  • تدبیری که نتیجه داد؛ بورس از تعلیق ۸۰ روزه تا رکورد شکنی شاخص

  • انوشیروانی: کردستان ظرفیت تبدیل شدن به قطب وزنه‌برداری کشور را دارد

  • اهدای کتاب‌های فرهیخته همدانی به کتابخانه‌ای در میناب

  • رایزنی روسای جمهور بلاروس و فرانسه درباره روابط مینسک با اتحادیه اروپا

  • زارعی: عملیات شناختی علیه شورای شهر در فضای مجازی جریان دارد

  • مرمت مسیرهای تاریخی منتهی به حرم مطهر امام رضا(ع) آغاز شده است

  • دریادار سیاری: مسیر موفقیت کشور از راه شهدا می‌گذرد

  • جمعیت استان زنجان امسال به یک میلیون و ۱۲۹ هزار نفر افزایش می یابد

  • لزوم حمایت بیشتر فدراسیون از وزنه‌برداران کردستان

  • جزئیات افزایش حقوق و پرداخت وام بازنشستگان تامین اجتماعی

  • ریزش دسته جمعی قیمت طلا و سکه در بازار

  • عامل ارسال اطلاعات صنایع دفاعی کشور اعدام شد

  • تکذیب اخبار آکسیوس در مورد مفاد تفاهمنامه میان تهران و واشنگتن

  • جزئیات امتحانات و کلاس‌های ترم دوم در چند دانشگاه اعلام شد

  • عقب‌نشینی نرخ ارز در مرکز مبادله؛ کاهش قیمت دلار و تتر

  • بازتاب روزانه جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • امتحانات نهایی دانش آموزان مجازی نمی‌شود

  • بازتاب حضور تیم ملی فوتبال ایران در مکزیک در رسانه‌های جهان+ عکس

  • فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی در دسترس نیست

  • روزنامه‌های ورزشی یکشنبه سوم خرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی یکشنبه سوم خرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه سوم خرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی یکشنبه سوم خرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه سوم خرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح یکشنبه سوم خرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های ورزشی شنبه دوم خرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی شنبه دوم خرداد ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه دوم خرداد ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه دوم خرداد ۱۴۰۵

  • قطعات لباسشویی
  • نمایندگی بوش در تهران
  • بهترین جراح بینی
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha