اعتراف مقام عالی رتبه سعودی درباره جنگ با ایران در گفتگو با رسانه اسرائیلی

یک مقام عالی رتبه سعودی به رسانه اسرائیلی اعلام کرد: ما در شرایط جنگ با ایران قرار داریم.

نتانیاهو بن سلمان

به گزارش همشهری آنلاین،روزنامه یسرائیل هیوم اقدام به انتشار مصاحبه‌ای با یک مسئول عالی رتبه سعودی کرد و از زبان او خبر داد که ریاض حتی اگر به شکل رسمی و اعلام نشده هم نباشد در شرایط جنگی با ایران قرار دارد.

یسرائیل هیوم در مقدمه گزارش تهیه شده از این مصاحبه نوشت: در پرتو درخواست عربستان برای دریافت کمک از اسرائیل در جنگ خود علیه حوثی‌ها(انصارالله و نیروهای مسلح یمن) که در یسرائیل هیوم افشا شد، یک مقام ارشد این پادشاهی عربستان تصریح کرد که پاسخ اسرائیل، فرصتی برای گام‌های دیپلماتیک آتی محسوب می‌شود این در حالی است که این اقدام به این معنی است که یک کشوردیگر خلیج فارس همچنان در آستانه پیوستن به پیمان ابراهیم(سازش) قرار دارد.

یسرائیل هیوم مدعی شد که سعودی‌ها تحت تأثیر توانمندی‌های «ارتش اسرائیل» در رویارویی با ایران قرار گرفته‌اند.

این رسانه در ادامه هم آورده است: تصرف تنگه باب‌المندب توسط حوثی‌ها (انصارالله) یک اقدام حساب‌شده از سوی ایران است که هدف آن اعمال فشار بر ترامپ از طریق قیمت نفت، پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره است.

به زعم این رسانه، این جنگی است که توسط یک نیابتی غیرمنتظره و مصمم، بدون اعلام جنگ مستقیم از سوی ایران در جریان است.

سعودی‌ها به سه دلیل تحت فشارهای شدیدی قرار دارند: محاصره باب‌المندب و حملات به تأسیسات نفتی، شلیک موشک به مراکز جمعیتی و فرودگاه‌ها، و ترس واقعی از تلاش حوثی‌ها برای حمله و ورود به خود خاک عربستان.

این رسانه افزود: بر اساس گزارش منابع ما در منطقه، ارتش عربستان نیروهای زیادی را در این معبر مرزی مستقر کرده و حملات جوی خود را عمدتاً بر تجمع نیروهای حوثی در نزدیکی مرز متمرکز کرده است.

پس از گزارش اختصاصی روز دوشنبه مبنی بر اینکه عربستان برای جنگ خود علیه حوثی‌ها از اسرائیل درخواست کمک کرده است، تماسی از سوی یک مقام ارشد سعودی دریافت کردم که پیش از این هرگز با او صحبت نکرده بودم. آنچه او گفت به شرح زیر است: «ما با وجود عدم اعلام رسمی، در وضعیت جنگی با ایران قرار داریم. ایران از گروه انصارالله (حوثی‌ها) علیه ما استفاده می‌کند تا تنگه باب‌المندب را مسدود کرده و قیمت جهانی نفت را افزایش دهد.

این مقام سعودی گفت: «سرنگونی نظام ایران یک منافع منطقه‌ای و جهانی است. برای ما روشن است که اسرائیل توانایی ارائه کمک را دارد؛ زیرا این تل آویو بود که فتیله‌ جنگ در ایران را روشن کرد و همچنین تنها طرفی است که کارامدی خود را در جنگ علیه انصارالله به اثبات رسانده است.

این مقام سعودی افزود: کمک اسرائیل در اینجا برای کل منطقه و سراسر جهان حائز اهمیت است. جای تعجب نبود که اسرائیل تنها طرفی بود که پاسخ ریاض را داد، و این موضوع بخشی از محاسبات سیاسی ما در آینده خواهد بود»

کد خبر 1070139 منبع: تسنیم

  • جولانی هم به بن سلمان «نه» گفت | دمشق درخواست اعزام نیرو را رد کرد؛ پای ترکیه در میان است؟

  • فوری| آغاز حملات؛ انفجارهای شدید عربستان را لراند

  • هشدار به عربستان: حملات بزرگتر در راه است

  • تصاویر سلفی ۷۰۰نیروی امنیتی اسرائیل در دست ایران؛ ببینید | افشاگری جدید حنظله

  • ۲ حمله جدید موشکی به عربستان | نقاطی در ریاض و آرامکو هدف قرار گرفتند

  • هشدار ترکیه به عربستان درباره وارد به جنگ با ایران | شرایط جدیدی برای مصالحه بین ایران و آمریکا پیشنهاد شده است

  • اسرائیل برای توافق امنیتی آماده است

  • قهرمان جهان در گلستان درگذشت

  • آخرین وضعیت بارش و ذخایر آبی؛ بارش‌ها در این دو استان ۳۵ درصد کاهش یافت

  • مزخرفات ترامپ را باور نکنید | دولت یک شطرنج‌باز ماهر است؛ در سکوت بازی دشمن را به هم می‌زند

  • دلیل انتقال رضاییان پول نبود | رامین هر مبلغی بگیرد حق اوست

  • تغییر چهره ایرج طهماسب و همسرش | ۴۱ سال پیش این زوج را ببینید

  • این مدل خودرو ۷۵۰ میلیون گران شد؛ پیش بینی قیمت خودرو در روزهای پایانی شهریور | جدول قیمت ها

  • علت استعفای رئیس کانون عالی انجمن‌های کارگری؛ ترجیح دادم یک فعال کارگری باشم تا صاحب صندلی ریاست اما بدون اجازه صحبت کردن!

  • واکنش فوری به شایعه فوت امیر نوری | هنوز امید داریم

  • ویدیویی از لحظه وحشتناک انفجار در ریاض پس از اصابت موشک‌های یمن

  • ایران برای یک جنگ سرنوشت‌ساز آماده‌ است | هشدار صریح سرلشکر رضایی به آمریکا: از نقاط ضعفتان خبر داریم؛ اگر به ایران حمله کنید…

  • پاسخ به آژانس؛ ما یک قدرت اتمی «برگشت‌ناپذیر» هستیم

  • وضعیت آتش در ریاض عربستان پس از حمله + فیلم

  • اولین عکس از سنگ مزار « ایرج »

  • هدیه تهرانی: اقلیت نمی‌تواند کاری از پیش ببرد | ببینید

  • خواهان جنگ آمریکا با ایران نبودیم | همیشه به‌دنبال راه‌حل و کمک به پیشبرد مذاکرات بودیم

  • اعلام ۷ شرط ایران برای آغاز هرگونه مذاکره با آمریکا

  • نفتکش ارتش اوکراین را هدف قرار دادیم

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha