شب آخر دورهمی در لیگ قهرمانان اروپا | احتمال یک حذف بزرگ و ماموریت غیرممکن

در پایان مرحله گروهی لیگ قهرمانان بزرگان دنبال فرار از بازی اجباری هستند.

لیگ قهرمانان اروپا

به گزارش همشهری‌آنلاین، امشب دور گروهی دومین دوره لیگ قهرمانان اروپا با فرمت جدید به پایان می‌رسد و غیراز ۴تیم ته جدولی و ۲تیم صدرنشین آرسنال و بایرن مونیخ، تقریبا هر تیمی چیزی برای از دست دادن یا به‌دست آوردن دارد. تیم‌های بالایی برای راهیابی مستقیم به مرحله یک‌هشتم و فرار از ۲بازی اجباری و اضافی و تیم‌های دیگر برای رسیدن به مرحله پلی‌آف بازی می‌کنند. از ۱۸‌مسابقه روز آخر، تنها یک مسابقه (غیرت با آرسنال) واقعا هیچ تأثیری ندارد. ۱۶ تیم هنوز شانسی برای رسیدن به جمع ۸تیم برتر دارند.

حذف بزرگ؟

چلسی در حالی به ناپل سفر می‌کند که میزبان در حال حاضر در جمع ۲۴‌تیم برتر قرار ندارد و در خطر حذف است. پیروزی چلسی تقریبا صعود مستقیم را تضمین و ناپولی را حذف خواهد کرد.

ماموریت غیرممکن

اینتر -فینالیست فصل گذشته- در آخرین روز مسابقه در خانه مغلوب آرسنال شد و اگر می‌خواهد به جمع ۸تیم برتر راه یابد، به پیروزی خودش و نتایج دلخواه در دیگر مسابقات نیاز دارد. آنها با دورتموند کار دشواری پیش رو دارند، آن هم در آلمان.

بایرن‌مونیخ یکی دیگر از تیم‌هایی است که پیش از این به جمع ۱۶‌تیم برتر راه یافته است. آنها به آیندهوون سفر می‌کنند. نیازی به برد ندارند. آنها این هفته در بوندس‌لیگا در خانه خودشان نخستین شکست فصل را پذیرفتند؛ مقابل تیم آگزبورگ.

آرسنال با ۷‌برد از ۷‌بازی و بایرن مونیخ با ۱۸‌امتیاز، صعودشان به مرحله یک‌هشتم نهایی قطعی شده است. ۴تیم غیرت قزاقستان، ویارئال، آینتراخت فرانکفورت و اسلاویا پراگ نیز حذف خود را قطعی کرده‌اند و بازی‌های هفته آخر برای آنها تشریفاتی خواهد بود.

آتالانتا یکی از ۵ باشگاهی است که با ۱۳‌امتیاز از ۷بازی، در آستانه ورود به جمع ۸تیم برتر لیگ قرار دارد. آنها با شانس خوبی برای پیروزی مقابل اونیون سن‌ژیلوا به بلژیک سفر می‌کنند.

یکی دیگر از تیم‌هایی که از ۷بازی ۱۳‌امتیاز کسب کرده، اتلتیکومادرید است که میزبان بودوگلیمت است؛ همان تیمی که هفته قبل آن بلا را سر منچسترسیتی آورد.

آرسنال امیدوار است پس از اینکه لیورپول فصل گذشته در ۸بازی از لیگ قهرمانان اروپا ۸ بازی را برد، نخستین تیمی باشد که ۸‌بازی را در یک مرحله از لیگ قهرمانان اروپا می‌برد. کار سختی نیست. در قزاقستان و مقابل تیم غیرت احتمالا برنده می‌شوند؛ هر چند که هیچ‌یک از دو تیم نیازی به پیروزی ندارند.

کد خبر 1013271 منبع: روزنامه همشهری

  • شب آخر دورهمی در لیگ قهرمانان اروپا | احتمال یک حذف بزرگ و ماموریت غیرممکن

  • خطر اخراج؛ آزمون سرنوشت‌ساز برای این سرمربی

  • شرط صعود سیتی در لیگ قهرمانان اروپا

  • پایان رویایی بعد از پیروزی خاطره‌انگیز؟

  • بانوی پیر در انتظار لغزش؛ یوونتوس مقابل کیسه بوکس رئال

  • قصه پاریس؛ نیوکاسل کابوس مدافع قهرمانی

  • معادلات بارسا در لیگ قهرمانان

  • شاه مهره ایران در جدال با آمریکا | معاون نیروی دریایی سپاه: اگر جنگی آغاز شود، حتی یک میلی‌متر عقب‌نشینی نخواهد شد

  • پایان افسانه نفوذناپذیری ناوهای آمریکایی با این موشک های ایرانی

  • اجازه گران فروشی خودرو را نمی دهیم

  • آشنایی با سامانهٔ موشکی ضد بالستیک دوربرد آرمان

  • اظهارات تهدیدآمیز جدید ترامپ علیه ایران؛ یک ناوگان در حال حرکت به‌ سوی ایران است… | امیدوارم توافق کنند

  • توضیح روسیه در مورد دلیل صادر نشدن ویزای کشتی‌گیران ایرانی

  • درخواست کشور آسیایی از ایران و آمریکا

  • این جنگنده‌ها به همسایه ایران تحویل می‌شوند؛ جنگنده‌ها با چرخه تحویل سریع و آموزش از پیش آغازشده خلبانان، چند ماه دیگر به توان عملیاتی می‌رسند

  • پایان افسانه نفوذناپذیری ناوهای آمریکایی با این موشک های ایرانی

  • درخواست کشور آسیایی از ایران و آمریکا

  • سلاح‌هایی داریم که می‌توانیم تا ۲ سال جنگ کنیم

  • ناو آبراهام لینکلن و پایگاه نظامی «شاهزاده سلطان» در تیررس این موشک ایرانی هستند | معمای حل‌نشدنی برای پدافند آمریکا: چرا فتاح رهگیری نمی‌شود؟

  • عجب خریدی کرده پرسپولیس؛‌دست دلالش درد نکند | رامین سرش را پایین بیاندازد و مثل شجاع نشود

  • آماده میانجی‌گری بین ایران و آمریکا هستیم

  • انتقال طارمی جدی شد | تمایل شدید به جذب ستاره ایرانی المپیاکوس

  • ازدواج شوم مرد جوان با زن مجازی | سند آپارتمان مادرت را به نامم بزن!

  • موبایل شما هم این روزها ناگهان خاموش می‌شود؟ + علت و راهکار

  • آرسنال جام دوست ندارد؛ دنبال رکورد نایب‌قهرمانی

  • مدعی تازه از راه رسید؛ سرخ‌ها در رویاپردازی قهرمانی

  • بلدند ببازند؛ خوشحالی هواداران بایر از شکست بایرن

  • فرار از بازی اجباری | شانس‌های صعود و سقوط در لیگ قهرمانان اروپا

  • همه را به توپ می‌بندند؛ توپچی‌ها تنها تیم صددرصدی اروپا هستند

  • آشتی رئالی‌ها با هواداران

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha