آماده‌باش امدادرسان‌ها در ۲۷ استان | افزایش پوشش بیمه منازل با کمک دولت

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از آماده‌باش دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان در مناطق مختلف کشور با توجه به پیش‌بینی بارش خبر داد.

وزش باد شدید - رگبار باران

به گزارش همشهری آنلاین، نشست خبری حسین ساجدی نیا رئیس ستاد مدیریت بحران کشور به مناسبت روز ملی بحران در وزارت کشور با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.

حسین ساجدی‌نیا، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور اظهار کرد: بر اساس پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی احتمال دارد ۲۵ تا ۲۷ استان کشور تحت تأثیر بارش‌ها قرار بگیرند.

وی افزود: هلال‌احمر، اورژانس، آتش‌نشانی‌ها و دستگاه‌های مسئول در حوزه آب و برق برای تأمین نیروی انسانی و تجهیزات مورد نیاز اعلام آمادگی کرده‌اند. همچنین تجهیزات لازم برای مقابله با آب‌گرفتگی، از جمله پمپ‌ها و موتورهای تخلیه آب، در سطح کشور پیش‌بینی شده است.

ساجدی‌نیا با اشاره به برنامه‌ریزی برای مقابله با آثار احتمالی پیامدهای بارندگی‌ها گفت: جلسات هماهنگی برگزار شده و اقدامات لازم برای افزایش آمادگی دستگاه‌های امدادی در دستور کار قرار گرفته است.

وی با تأکید بر نقش مردم در کاهش خسارات احتمالی ادامه داد: از مردم درخواست می‌کنیم هشدارهای صادرشده از سوی سازمان هواشناسی، رسانه ملی و سایر مراجع رسمی را جدی بگیرند و توصیه‌های ایمنی را رعایت کنند تا از بروز حوادث و خسارات جانی و مالی جلوگیری شود.

پرداخت خسارت و تسهیلات به آسیب‌دیدگان + مبالغ

ساجدی‌نیا با تأکید بر ضرورت تسریع جبران خسارات مردم گفت: یکی از اهداف ما این است که خسارات تحت پوشش بیمه در کوتاه‌ترین زمان ممکن پرداخت شود و در این زمینه پیگیری‌هایی برای تسریع روند رسیدگی و پرداخت‌ها انجام شده است.

وی با اشاره به پرداخت کمک‌ها و تسهیلات به آسیب‌دیدگان مناطق شهری و روستایی افزود: در چارچوب اقدامات انجام‌شده، مبالغی برای حمایت از آسیب‌دیدگان در نظر گرفته شده است؛ از جمله ۱۷۰ میلیون تومان برای واحدهای شهری و ۱۳۰ میلیون تومان برای واحدهای روستایی. البته این مبالغ به‌تنهایی پاسخگوی همه نیازهای بازسازی نیست و حمایت‌های تکمیلی نیز ضرورت دارد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور همچنین از آغاز برآورد خسارات جنگ از روز دوم درگیری خبر داد و تآکید کرد: ارزیابی‌های کارشناسی انجام و نتایج برای طی مراحل مربوط به دولت ارائه شده و روند پرداخت هزینه‌های بازسازی نیز در حال پیگیری است.

افزایش پوشش بیمه منازل با کمک دولت

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تأکید بر ضرورت توسعه فرهنگ بیمه تصریح کرد: هزینه بیمه مربوط به منازل از طریق قبوض برق دریافت می‌شود و هر کنتور برق مبنای محاسبه یک واحد مسکونی قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه پرداخت خسارت بیمه به مردم نباید به‌ عنوان امتیاز یا لطف تلقی شود، ادامه داد: برنامه‌هایی با همکاری بیمه مرکزی برای افزایش پوشش بیمه‌ای در دست پیگیری است که بر اساس آن، بخشی از هزینه را مردم و بخشی را دولت تأمین کند تا در زمان وقوع حوادث، حمایت مالی بیشتری از خانوارها صورت گیرد.

افزایش پوشش بیمه‌ای محصولات کشاورزی

ساجدی‌نیا با تأکید بر ضرورت توسعه پوشش‌های بیمه‌ای برای کاهش خسارات ناشی از حوادث گفت: گسترش بیمه محصولات کشاورزی با همکاری دستگاه‌های مسئول و وزارت امور اقتصادی و دارایی دنبال و پیشنهادهایی برای افزایش تعداد محصولات تحت پوشش بیمه ارائه شده است.

وی با اشاره به پیگیری بیمه حدود ۱۷ محصول کشاورزی افزود: هدف این است که در صورت وقوع سیل و سایر حوادث طبیعی، کشاورزان بتوانند با استفاده از پوشش‌های بیمه‌ای بخشی از خسارات خود را جبران کنند.

این مسئول همچنین از پیگیری تسهیلات بانکی برای جبران خسارات ناشی از حوادث، به‌ویژه سیل سال گذشته در ۴ استان کشور، خبر داد و گفت: در این زمینه بانک مرکزی و تعدادی از بانک‌ها وارد عمل شده‌اند و پیگیری‌ها برای تسهیل پرداخت تسهیلات به آسیب‌دیدگان ادامه دارد.

شناسایی ساخت‌ و سازهای واقع در مسیر سیلاب

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور درباره ساخت‌ و سازهای انجام‌شده در حریم و مسیر سیلاب‌ها بیان کرد: بخشی از این ساخت‌ و سازها مربوط به سال‌های گذشته و حتی پیش از انقلاب است و شناسایی همه نقاط پرخطر در شهرها هنوز به‌ طور کامل انجام نشده است.

وی ادامه داد: جابه‌جایی ساختمان‌های واقع در مسیر سیلاب، به‌ویژه در مناطقی که امکان انتقال ساکنان و تأمین زمین جایگزین وجود دارد، هزینه‌های سنگینی به همراه دارد و تأمین این هزینه‌ها از توان بسیاری از خانوارها خارج است. از سوی دیگر، محدودیت منابع اعتباری دستگاه‌های مسئول نیز اجرای این اقدامات را دشوار می‌کند.

این مسئول با تأکید بر ضرورت کاهش خطر سیلاب گفت: باید نقاط اصلی تجمع و عبور سیلاب شناسایی شود و با اصلاح مسیرها یا برطرف‌کردن موانع، از ورود آب به منازل و مراکز مسکونی جلوگیری کرد یا دست‌کم میزان خسارت را به حداقل رساند.

وی همچنین از مردم خواست هشدارهای هواشناسی و اطلاعیه‌های منتشرشده از طریق رسانه‌ها را جدی بگیرند.

اطلاع‌رسانی پیامکی برای کاهش خسارات سیلاب

ساجدی‌نیا با اشاره به اطلاع‌رسانی پیامکی در ۴ استان کشور گفت: در جریان سیلاب اخیر اطلاع‌رسانی از طریق تلفن‌های همراه با همکاری اپراتورها انجام شد و پیام‌های هشدار به‌صورت گسترده در اختیار مردم قرار گرفت.

وی با قدردانی از همکاری اپراتورهای تلفن همراه ادامه داد: این اقدام در چنین گستره‌ای تجربه‌ای قابل‌توجه بود و اطلاع‌رسانی به‌موقع می‌تواند در افزایش آمادگی مردم و کاهش تلفات ناشی از حوادث مؤثر باشد.

کد خبر 1075436 منبع: مهر

  • قتل خانم رئیس بانک به دست شوهر خیانتکارش

  • دست درازی ۲ مربی به فوتبالیست‌های نوجوان + جزئیات

  • کشف جسد مرد گمشده با بطری مشروب در کنارش

  • مرگ مشکوک پسر جوان در خیابان با قرص برنج

  • نقشه قاتل خیابانی برای کشتن همدستش + تصاویر

  • آماده‌باش امدادرسان‌ها در ۲۷ استان | افزایش پوشش بیمه منازل با کمک دولت

  • صدور حکم برای ۳۰ پرونده دانشجویی مرتبط با اتفاقات دی‌ماه + جزئیات

  • ترامپ: یا ایران هر آنچه را که می‌خواهیم به ما می‌دهد، یا دیگر …

  • بیرانوند برای حضور در استقلال نقشه دارد اما استقلال نیازی به او ندارد | رفتارش در حد دروازه بان اول تیم ملی نیست!

  • ادعای ترامپ درباره پایان قریب‌الوقوع جنگ با ایران

  • ترامپ: تکلیف ایران خیلی زود مشخص خواهد شد | خط و نشان برای کشور نروژ

  • این زن سخنگوی جدید کاخ سفید شد + عکس | ترامپ جایگزین کارولین لیویت را معرفی کرد

  • شوک دوم به تبریزی ها بعد توقف برابر استقلال؛ دلخوری مدیر تراکتور از حرف‌های نکونام

  • در برابر تهاجمات آمریکا در کنار ایران هستیم

  • پیام مهم پوتین به ترامپ درباره توافق با ایران

  • ترامپ: یا ایران هر آنچه را که می‌خواهیم به ما می‌دهد، یا دیگر …

  • حذف کامل فوتبال ایران از میزبانی تمام مسابقات بین‌المللی

  • فوری؛ ابقیق عربستان منفجر شد + تصاویر

  • اولین تصاویر از بانوی شهیده سیستانی قبل از ترور | ویدئو

  • شهادت تکاور وحید عنایت در حمله تروریستی+ عکس | جزئیات مراسم وداع

  • بیرانوند رسماً ممنوع‌الخروج شد | دو شوک همزمان به گلر تراکتور

  • جزئیاتی از ۶ساعت مذاکره برای پایان جنگ | پیشنهادی به روسیه داده می شود؟

  • آمریکا مدعی میانجیگری شد | این درگیری با پیروزی نظامی هیچ‌یک از طرف‌ها پایان نخواهد یافت

  • این زن سخنگوی جدید کاخ سفید شد + عکس | ترامپ جایگزین کارولین لیویت را معرفی کرد

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha