مرکز اختصاصی رادیوتراپی کودکان به زودی افتتاح می‌شود

مرکز اختصاصی رادیوتراپی کودکان در بیمارستان حکیم تهران در آستانه افتتاح است؛ مرکزی که با بهره‌گیری از تجهیزات پیشرفته و حضور متخصصان حوزه سرطان کودکان، قرار است دسترسی این بیماران به خدمات تخصصی تشخیص و درمان را تسهیل کند.

بیمارستان کودکان حکیم

به گزارش همشهری آنلاین دکتر رضا شروین‌بدو، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، در برنامه پارک وی تلویزیون همشهری از راه‌اندازی مرکز رادیوتراپی کودکان در بیمارستان حکیم خبر می‌دهد و می‌گوید: بچه‌ها هم مانند بزرگسالان درگیر بیماری‌های سختی مثل سرطان می‌شوند و در بسیاری از موارد، اگر تشخیص و درمان به‌موقع انجام شود، کودک یا نوجوان مبتلا می‌تواند به زندگی عادی خود برگردد.

به گفته او، یکی از روش‌های درمانی در کنار شیمی‌درمانی، رادیوتراپی است و در کشور مراکز اختصاصی ارائه این خدمت به کودکان محدود است.

راه‌اندازی مرکز جامع سرطان کودکان در حکیم

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به توسعه بیمارستان حکیم ادامه می‌دهد: تجهیز بهتر و بیشتر بیمارستان حکیم که در جنوب تهران خدمات ارائه می‌دهد، از ابتدا مورد توجه دانشگاه علوم پزشکی تهران و خیرین بیمارستان بود. در همین راستا زمینه ایجاد یک مرکز جامع سرطان در این بیمارستان فراهم شد.

او می‌گوید برای راه‌اندازی این مرکز از ظرفیت متخصصان حوزه خون، آنکولوژی و رادیوتراپی کودکان استفاده شده و یک دستگاه رادیوتراپی پیشرفته نیز با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی تهران و خیرین خریداری و نصب شده است.

بدو با اشاره به زمان بهره‌برداری از این مرکز اظهار می‌کند: «فکر می‌کنم در روزهای آتی یا در آینده خیلی نزدیک، بهره‌برداری از مرکز رادیوتراپی بیمارستان حکیم انجام شود.» به گفته او، روند ارائه خدمات در این مرکز نیز به‌تدریج آغاز شده است.

چرا رادیوتراپی کودکان به مرکز اختصاصی نیاز دارد؟

یکی از تفاوت‌های مهم درمان کودکان مبتلا به سرطان با بزرگسالان، شرایط خاص جسمی و روانی آنهاست. معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران در این‌باره توضیح می‌دهد: انجام رادیوتراپی برای کودکان در کنار بزرگسالان می‌تواند سخت باشد. در برخی موارد حتی ممکن است پس از رادیوتراپی نیاز باشد برای خواب کردن کودک از روش‌هایی استفاده شود.

بیشتر بخوانید:

  • جراحی صرع کودکان برای اولین بار در ایران انجام می‌شود
  • ۲۰۰ هزار سرطان جدید در سال

او تأکید می‌کند که اختصاص فضای درمانی به کودکان می‌تواند امکان ارائه خدمات متناسب‌تری را فراهم کند و شرایط درمان را برای این گروه سنی مناسب‌تر کند.

بدو درباره زمان افتتاح هم بیان می‌کند: با توجه به اینکه کار راه‌اندازی این مرکز آغاز شده به احتمال زیاد تا پایان مهرماه شاهد افتتاح آن خواهیم بود.

یک مرکز برای تشخیص، درمان و پیگیری سرطان کودکان

به گفته معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، راه‌اندازی این مرکز فقط به ارائه خدمات رادیوتراپی محدود نمی‌شود و می‌تواند روند تشخیص و درمان سرطان کودکان را نیز تحت تأثیر قرار دهد: بیمارستان حکیم، بیمارستان کودکان است و همه تخصص‌ها و فوق‌تخصص‌های کودکان و همچنین خدمات جراحی را در اختیار دارد. یک ساختمان مجزا نیز به عنوان مرکز جامع سرطان کودکان در این بیمارستان در نظر گرفته شده است.

بدو با تاکید بر این که تجمیع خدمات تخصصی در یک مرکز می‌تواند به تسریع روند تشخیص و درمان کمک کند، ادامه می‌دهد: بخش رادیوتراپی یکی از مهم‌ترین بخش‌های این مجموعه است که تجهیزات مورد نیاز آن با همکاری دانشگاه، خیرین و حمایت وزارت بهداشت تأمین شده است.

به گفته او این مرکز قرار نیست تنها محلی برای ارائه خدمات درمانی باشد، بلکه با توجه به حضور تخصص‌های مختلف، می‌تواند در حوزه تشخیص و حتی برخی اقدامات پیشگیرانه مرتبط با سرطان کودکان نیز نقش داشته باشد.

کد خبر 1074045 منبع: همشهری آنلاین

  • جراحی صرع کودکان برای اولین بار در ایران انجام می‌شود | هشدار درباره خوددرمانی کودکان

  • فقط ۱۰ درصد کودکان ۶ ساله دندان پوسیده ندارند | درباره فلوراید اطلاعات نادرست به خانواده‌ها می‌دهند

  • مرکز اختصاصی رادیوتراپی کودکان به زودی افتتاح می‌شود

  • بزرگترین مرکز رادیوتراپی برای کودکان سرطانی در ایران

  • اعلام رسمی دولت دو کشور؛ با تیم ملی فوتبال ایران بازی نکنید!

  • بدون پول برای استقلال بازی می‌کنم اما محال است پرسپولیسی شوم | در ایران فقط لباس آبی مگر اینکه …

  • روش جدید سوختگیری در پمپ بنزین؛ از نحوه استعلام از کارت ملی تا کارمزد ۱۰۰۰ تومانی

  • نتانیاهو در حال زمینه‌سازی برای آغاز جنگ است

  • کوچک‌زاده: اگر از جهنم نمی‌ترسیدم خودم را جلوی بانک مرکزی آتش می‌زدم | چرا راننده رفسنجانی هر کاری می‌خواهد در این کشور می‌کند؟ + فیلم

  • برای اولین‌ بار در سپاه رخ داد؛ زنان در حال هدایت ریزپرنده‌های FPV | ویدئو

  • خیلی کشورها درگیر جنگند اما تیم ملی موفقی دارند | جنگ را بهانه‌ای برای عدم نتیجه‌گیری نکنید | چشمم آب نمی‌خورد در تیم ملی جوانگرایی شود

  • حمله نظامی به ناتو در کار نیست؛ خطر فوری در جنگ ترکیبی است

  • ادعای جدید: کمک خلبان می‌خواست هواپپما را به فرودگاه بن گوریون اسرائیل بکوبد

  • اگر این چراغ‌ها روشن شدند، خودرو را متوقف کنید؛ مهمترین علائم هشداردهنده در خودرو

  • یکی از نامزدهای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ آمریکا مشخص شد

  • پایان حضور مهدی ترابی در تبریز؛ اولین خرید پرسپولیس در فصل آینده مشخص شد؟

  • مدرک پرسپولیس تاج را نگران کرد؛ از آسانی به CAS شکایت نکنید | پای AFC به ماجرا باز شد؟

  • طرز تهیه دمپختک با بلغور گندم و برنج؛ غذایی ساده برای ناهار و شام

  • ورود موج جدید بارشی به کشور | بارش‌های قابل‌توجه در ۳ استان | کاهش ۱۰ درجه‌ای دما در راه است

  • گل‌محمدی- تیم ملی؛ جانشین قلعه‌نویی از عراق می‌آید؟ | شرط فسخ با دهوک مشخص شد

  • مرگ سومین قربانی در انتقام آتشین

  • ۵ هزار بیمار ریوی بدون جراحیِ باز درمان شدند

  • برای جلوگیری از سرطان پستان چه کنیم؟

  • جایی برای عبور از روزهای سخت سرطان

Leave a Comment

Are you human? Please solve:Captcha